marinatrail_diapoC.jpg

Marina Trail 2021

Ja queden pocs dies per acabar la Marina trail. Des de l’organització volem recordar i promoure l’esport responsable. Per això, donades les actuals restriccions de la Covid, us volem recordar que a dia d’avui només hi podeu participar, aquells que viviu en un dels tres pobles per on passa a la Marina trail, Premià de Mar, Teià Premià de Dalt. Agraim el suport que estem rebent i les ganes de participar-hi. Hem estat esperant a les resolucions que van donant les autoritats, però devant la nova prorroga lamentem no poder ampliar les inscripcions.

Benvolguts corredors de la Marina Trail 2021, aquesta 9a edició de la nostra cursa serà ben especial degut a les actuals circumstàncies sanitàries. 

 

Som conscients de que no es pot organitzar cap esdeveniment esportiu en grans grups i que comprometi la salut de tots els corredors, dels voluntaris i de les persones que organitzen la cursa, i per això us proposem un altre tipus de cursa individual o per a petits grups d’entitats esportives que considerin oportú participar-hi amb les seves propies mesures de seguretat. 

 

Baix les funcionalitats de l’aplicació STRAVA, ja sigui instal·lada al mòbil o al teu rellotge inteligent, es pot competir en l’actual edició de la Marina Trail, en un recorregut comú per a tothom que hi participi. Aquesta aplicació ens permet incloure corredors i temps de recorregut en una mateixa base de dades.

 

Us en detallem la instal·lació i configuració en l’enllaç que teniu una mica més avall, el qual us portarà a una pàgina dedicada a aspectes tècnics. Molts la coneixeu i la feu servir, però als que no la coneixeu us serà fàcil de començar. 

 

Tot i què l’actual edició té fixada la data del 31 de gener de 2021 per a portar-se a terme, durant el mes de gener podreu fer la vostra cursa quantes vegades volgueu. Uns voldran competir en temps, d’altres fer un recorregut realment fantàstic per a gaudir del Parc de la Serralada Litoral. No us decepcionarà si és que no la coneixeu. 

 

Proveu aquest repte, us agradarà participar-hi. 

Descarrega't

el track de la cursa

IMG_9460_resultat.jpg

Com funciona

l'app

STRAVA

20-01-26 (916)_resultat.jpg

Projecte solidari

DSC02882_resultat.jpg

Classificacions

marinatrail_diapoI.jpg
D’on venim

Fa vuit anys una colla de bojos pel running i els esports de muntanya es van reunir per a organitzar una cursa des de La Salle Premià de Mar, impulsats i il.lusionats pel Germà Joan Escalé, un enamorat de la nostra Serralada i de la natura. Gràcies a ells, al professorat i als pares de l’escola es va organitzar la primera Marina Trail, on com granets de sorra cadascú aportava allò que podia donar… patrocinadors, voluntaris, disseny del circuit. I és que organitzar del no res una cursa de muntanya no és una tasca fàcil.
Tot el que es va recollir es va donar a un projecte solidari de l’ONGD Proide, convertint-se en una cursa 100% solidària. L’any 2015 Proide assumeix la titularitat de la cursa i sota el lema “correm pel món” aporta un projecte solidari nou en cada edició, on tots els beneficis de la cursa van destinats íntegrament a recolzar una necessitat del nostre món.

Aquesta il.lusió, energia i ganes de celebrar aquesta festa de l’esport i la solidaritat ens ha fet crèixer en les diferents edicions. Passant a dos recorreguts (21km i 12km), incorporant una cursa kids, professionalitzant la part tècnica, implicant a institucions, associacions, entitats de la zona, aconseguint que patrocinadors de gran nivell i mitjans de comunicació s’interessin per aquesta cursa en la que es respira quelcom que la fa diferent.
Esperem continuar creixent i agraïm a tots els que heu format part, els que esteu i els que us afegireu, perquè la Marina Trail és una cursa oberta on tothom hi té cabuda!
Bona cursa!

Contacteu

Gràcies pel teu missatge