STRAVA

strava-logo-pnsg-4.png.webp

Tal com us hem comentat, aquesta 9a edició de la Marina Trail es correrà de manera individual o en grups d’entitats esportives que considerin oportú participar-hi baix les seves propies mesures de seguretat. 

Aquesta versió virtual de la cursa es realitzarà a través de l’aplicació STRAVA en qualsevol de les dues versions, per Android o Apple. Molts la utilitzeu per a les vostres activitats, però n’hi hauran d’altres que no la coneixen. Per aquests últims, aquí teniu una descripció de com instal·lar-la.

 

D’aquesta aplicació n’utilitzarem la versió gratuïta, per tant no cal fer-ne pagament per utilitzar-la en aquesta cursa.

Instal·lació

  1. Aneu al vostre repositori d’aplicacions segons sigui el vostre sistema operatiu mòbil, Android o iOS d’Apple.                                 

  2. Descarregeu-vos la aplicació STRAVA i instal·leu-la. Us demanarà registre personal pel qual heu de disposar d’una adreça de correu electrònic vàlid.                     

  3. A continuació introduiu una contrassenya i acceptar per a continuar definint el teu perfil amb unes dades bàsiques que et demanarà. No cal subscriu-re’s a cap més servei i no cal sincronitzar cap contacte dels que estan en el teu mòbil.         

  4. Sí cal donar permís per accedir a la teva ubicació geogràfica.                                               

  5. A continuació cerca’ns a la pestanya «clubs» introduint «marinatrail». Una vegada ens has localitzat, sol·licita afegir-te al club.

20-01-26 (897)_resultat.jpg

Participació

  1. Una vegada acceptada la teva participació, entra a l’aplicació STRAVA amb el teu email i contrassenya. Recorda de tenir activada la ubicació.                                 

  2. Prem la icona de «record» a baix de tot i defineix el tipus d’esport, en aquest cas «run», amb la icona de la sabata.                                                        

  3. Situat ja en el punt de sortida predeterminat per la organització, prem «START». 

Picture1.png
Picture2.png
Picture3.png
Picture5.png
Picture4.png

RESULTATS

Els resultats estaran publicats a la mateixa aplicació i dins el «club» de la MarinaTrail 2021