marinatrail_diapoC.jpg

Marina Trail 2021

Benvolguts corredors de la Marina Trail 2021, aquesta 9a edició de la nostra cursa serà ben especial degut a les actuals circumstàncies sanitàries. 

 

Som conscients de que no es pot organitzar cap esdeveniment esportiu en grans grups i que comprometi la salut de tots els corredors, dels voluntaris i de les persones que organitzen la cursa, i per això us proposem un altre tipus de cursa individual o per a petits grups d’entitats esportives que considerin oportú participar-hi amb les seves propies mesures de seguretat. 

 

Baix les funcionalitats de l’aplicació STRAVA, ja sigui instal·lada al mòbil o al teu rellotge inteligent, es pot competir en l’actual edició de la Marina Trail, en un recorregut comú per a tothom que hi participi. Aquesta aplicació ens permet incloure corredors i temps de recorregut en una mateixa base de dades.

 

Us en detallem la instal·lació i configuració en l’enllaç que teniu una mica més avall, el qual us portarà a una pàgina dedicada a aspectes tècnics. Molts la coneixeu i la feu servir, però als que no la coneixeu us serà fàcil de començar. 

 

Tot i què l’actual edició té fixada la data del 31 de gener de 2021 per a portar-se a terme, durant el mes de gener podreu fer la vostra cursa quantes vegades volgueu. Uns voldran competir en temps, d’altres fer un recorregut realment fantàstic per a gaudir del Parc de la Serralada Litoral. No us decepcionarà si és que no la coneixeu. 

 

Proveu aquest repte, us agradarà participar-hi. 

Descarrega't

el track de la cursa

IMG_9460_resultat.jpg

Com funciona

l'app

STRAVA

20-01-26 (916)_resultat.jpg

Projecte solidari

DSC02882_resultat.jpg

Classificacions

marinatrail_diapoI.jpg
D’on venim

Fa vuit anys una colla de bojos pel running i els esports de muntanya es van reunir per a organitzar una cursa des de La Salle Premià de Mar, impulsats i il.lusionats pel Germà Joan Escalé, un enamorat de la nostra Serralada i de la natura. Gràcies a ells, al professorat i als pares de l’escola es va organitzar la primera Marina Trail, on com granets de sorra cadascú aportava allò que podia donar… patrocinadors, voluntaris, disseny del circuit. I és que organitzar del no res una cursa de muntanya no és una tasca fàcil.
Tot el que es va recollir es va donar a un projecte solidari de l’ONGD Proide, convertint-se en una cursa 100% solidària. L’any 2015 Proide assumeix la titularitat de la cursa i sota el lema “correm pel món” aporta un projecte solidari nou en cada edició, on tots els beneficis de la cursa van destinats íntegrament a recolzar una necessitat del nostre món.

Aquesta il.lusió, energia i ganes de celebrar aquesta festa de l’esport i la solidaritat ens ha fet crèixer en les diferents edicions. Passant a dos recorreguts (21km i 12km), incorporant una cursa kids, professionalitzant la part tècnica, implicant a institucions, associacions, entitats de la zona, aconseguint que patrocinadors de gran nivell i mitjans de comunicació s’interessin per aquesta cursa en la que es respira quelcom que la fa diferent.
Esperem continuar creixent i agraïm a tots els que heu format part, els que esteu i els que us afegireu, perquè la Marina Trail és una cursa oberta on tothom hi té cabuda!
Bona cursa!

Contacteu
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - círculo blanco

Tots els drets reservats a Fundació Proide

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now